-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A natúr gesztenyemassza sok mindenre jó, például szuperül lehet belőle muffint, vagy más sütiket készíteni akár liszt és zsiradék nélkül. Azt mondani sem kell, hogy a rummal nagyon jól harmonizál, így egy rumos-csokis gesztenyemuffin csak finom lehet.

Muffin

Hozzávalók:

Csokis muffin

Elkészítés:

A gesztenyemasszát olvaszd ki, majd keverd össze az összes hozzávalóval. A legegyszerűbb egy botmixerrel simára turmixolni.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Adagold szilikon muffin formákba: nekem 6 db jó nagy, tömör sütim lett.

150 °C-ra előmelegített sütőben alul-felül sütésen kb. fél óra alatt elkészülnek. Szépen megnőnek, belül puhák maradnak.

Ha picit kihűltek, könnyen ki tudod őket venni a sütőformából.

Jó étvágyat!

Kiváló tízóraira, uzsira, vagy edzés előtt 1-2 db.

Processed with MOLDIV

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!