Keményen edzel, ezért ehetsz tésztát. Durumból készült kis hengereket, amiket megtöltesz egy telt, ízletes marharaguval, majd sütőben sajtot pirítasz rá. Az érzés olyasféle, mintha lasagne-t készítenél, de ez nem tartalmaz semmi olyat, ami mellé x-et kéne tenned a listában. Garantáltan nem bánod meg!
Canelloni
Hozzávalók:
- 80 dkg darált marhahús (válaszd a kedvenc részedet)
- 25 dkg Cannelloni durum tészta
- 8-10 db szárított paradicsom
- 3 db vöröshagyma
- 3 db fokhagyma
- 4 e.k. vegyes zöldfűszer
- 2 e.k. szárított zöldség
- 2 e.k. tengeri só
- 8 e.k. 100%-os paradicsompüré
- 2 db répa (fehér- és sárga)
- 0,5 liter víz
- 20 dkg mozzarella
- kókuszzsír
Canelloni recept
Elkészítés:
A raguval kell kezdened. Vágd finomra a vöröshagymát. Pirítsd le kókuszzsíron, majd add hozzá a darált húst. Amint lepirult, sózd, és szórd rá a fűszereket. Közben szeld apróra a répákat és add hozzá. Jól forgasd össze. Öntsd fel vízzel és öntsd fel paradicsompürével. Főzd addig, amíg sűrű állagot kap.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Töltsd be a kis rudakba a ragut kiskanállal. Helyezd őket egymás mellé, majd a maradék marhát halmozd a tetejére. Öntsd le az egészet paradicsompürével és reszelj rá füstölt mozzarella sajtot.
30 percig süsd 180 fokon.
Ha szeretnéd egy kicsit bolondítani, önts hozzá száraz vörösbort. 100% garancia a sikerességre, ez hamar elfogy hölgyek körében is…!
Jó étvágyat!