-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Milyen időszakod van? Tömegelsz, szinten tartasz vagy talán most vettél vissza szénhidrátokból? Bármelyik is a válaszod, vacsorára rád fér egy laza, de egyedi ízekkel rendelkező tengeri fogás.

Koktélrák

Zöldségek és koktélrák egy tányéron!

Hozzávalók:

  • 50 dkg fagyasztott koktélrák
  • 1 db kisebb kígyóuborka
  • 3-4 db paradicsom
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 kanál szűretlen olívaolaj
  • fűszerként: só, bors, oregánó, fokhagyma, lime és chili

Koktélrák saláta

Elkészítés:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Első körben darabold fel a paradicsomot, a hagymát és az uborkát kisebb darabokra.

Dobd egy tálba mindet. 2 kanál olívaolajat 1 kanál oregánóval és 1 db lime levével keverj össze, majd öntsd rá a zöldségekre és jól keverd össze. Hagyd állni.

A felolvadt rákokat pirítsd le egy serpenyőben. Sózd, borsozd, dobj rá 2 apróra vágott fokhagymát, 1 kevés chilit és csöpögtesd rá egy fél lime levét.

A rák 100 grammja közel 18 gramm fehérjét tartalmaz, elhanyagolható <1 grammos szénhidrát és zsírtartalom mellett, így kiválóan oldja a monotonabb csirkézést.

Ez a recept anabolikus hatású és védi az érrendszeredet a magas telítetlen zsírsav tartalom miatt.

Jó étvágyat!

koktelrak-zoldsegtal

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!