Itt van egy diétás finomság, amit könnyű elkészíteni, válogatott tápanyagban gazdag alapanyagokból. Magas fehérjetartalommal rendelkezik, kiváló kiegészítés az étkezések mellé és edzés után is hatékony feltöltést biztosít!
Túrós
Hozzávalók az alaphoz:
- 40 g darált zabpehely/zabpehelyliszt
- 20 g csokis fehérjepor
- 1 dl. mandulatej (bármilyennel jó)
- 1 kk. natúr kakaópor
Túrós sütemény
Hozzávalók a túrós réteghez:
Minden 3. INGYEN, hiszen JÖN a tavasz - bármit bármivel kombinálhatsz, 550 féle német és japán termék közül + 3 Kollagén Mini is a Tiéd! Tankolj be KORÁN!

- 560 g túró
- 150 g natúr joghurt
- 2 tk. vanília szirup (aromával helyettesíthető)
- édesítő ízlés szerint
- 1 ek. citromlé
- 15 g apró szemű zabpehely
- 1 tojás eper darabok
Az alaphoz a zabpelyhet gyúrd össze a fehérjeporral, a mandulatejjel és a kakaóval, majd alacsony lángon forrald össze nem túl sűrűre.
Öntsd a tésztát egy sütőforma aljába, majd készítsd el a túrós réteget.
Az eper kivételével a hozzávalókat öntsd egy tálba, és robotgéppel keverd össze. A végén az eperdarabokat is tedd bele. Ha ez kész, öntsd a túrós masszát a zabpelyhes rétegre. 180 fokon hőlégkeverésen süsd 50-60 percig (sütőtől is függ).
Tipp: bármilyen gyümölcsöt tehetsz hozzá, kedved szerint.