-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Vigyázat, ez a süti annyira jó, hogy nehéz belőle keveset enni én majdnem egyben megettem az egészet, úgyhogy nem diétában, sokkal inkább tömegnövelésben ajánlom, de akkor nagyon. 😉

Alapként egy szilvás-zabpelyhes sütireceptet vettem, pont volt otthon fagyasztott szilva még nyárról, de picit kevésnek bizonyult, így kiegészítettem egy kis szederrel és áfonyával is, valamint a liszt egy részét a karácsonyi kiadású szilvás-fahéjas Slim Secret Proteinnel váltottam ki.

Hogyan kell elkészíteni? Mutatom!

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 0 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 0 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A gyümölcsöket, ha fagyosak, hagyd kicsit kiengedni, szórd meg pár ek. édesítővel és sok fahéjjal, majd jól keverd össze. A margarint a mézzel együtt olvaszd fel.
  2. A zabpelyhet, a lisztet, a maradék édesítőt és a fehérjeport is keverd össze egy másik tálban és add hozzá az olajos magvakat is apróra törve. Utána keverd össze a száraz összetevőket a mézes-vajas keverékkel.
  3. Egy kb. 20x20 cm-es tepsi aljába nyomkodd bele a tészta kicsit több, mint felét, majd erre tedd a gyümölcsöket végül fedd be a maradék zabos keverékkel. A tetején nem kell, hogy össszefüggő tészta legyen, elég, ha rámorzsolod a maradék tésztát.
  4. 180 °C-os sütőben kb. 40 perc alatt süsd készre. A szeleteléssel érdemes kivárni, míg kihűl, hogy ne essen szét.

Diétás zabos sütik MÉG ITT!

Szilvás zabsüti

Szilvás zabsüti fehérjével

 

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.