A palacsinta ugyan az egyik legfinomabb, közkedvelt édesség, azonban ha már unod a hagyományos elkészítését, akkor itt van neked egy olyan recept, ami egy más ízvilágot tár eléd. Bizony, elég nehéz megállni, hogy ne egyél „csak még” egy szeletet! Sőt, ha éppen szülinapos valaki a családod vagy a barátaid körében, neki is elkészítheted, a siker és az öröm, hála garantált lesz, meglátod!
Hozzávalók:
- 200 g Peak fehérjés palacsintapor
- 1 ek. kókusztejszín
- több kanál Dietella (ízlés szerint)
- cukormentes lekvár
- kókuszolaj
- 1 kk. Coconuty
Elkészítés:
A palacsintaporhoz add hozzá az egy evőkanál kókusztejszínt, majd 2 dl vízzel keverd el. A kókusz íz fokozása és jótékony hatása érdekében tehetsz a palacsintába Coconuty-t is!
A serpenyőbe tegyél kókuszolajat és süsd ki a palacsintát. Ha elkészültél velük, kb. 10-12 db kisebb átmérőjű (kis tányérnyi) jön ki belőle, akkor rétegezve tedd egymásra őket.
Egyik rétegbe tegyél lekvárt, majd a következőt kend meg Dietellával.
A tetejét díszítheted lekvárral, Dietellával és gyümölccsel is, egyaránt!
Jó étvágyat!