-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ebben a nagy hidegben biztos Te is sokkal jobban kívánod a sütiket, de az ezzel járó plusz kilókat biztosan nem. Ezért hoztam egy szénhidrátszegény sajttorta receptet, amiből egy szeletet ebéd után vagy uzsonnára is nyugodt szívvel megehetsz.

Hozzávalók:

Kekszes alap:

Krém:

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

Díszítés:

  • ízlés szerinti mennyiségű dió

Elkészítés:

Az összemorzsolt kekszet keverd el a felolvasztott zsiradékkal, majd nyomkodd bele sütőpapírral kibélelt tortaformába.

A mascarponét keverd ki az édesítővel, a tejföllel, majd add hozzá egyesével a tojásokat, végül a vaníliarudat és a vaníliás fehérjeport. Egy kézi habverővel jól dolgozd össze, öntsd rá a kekszes alapra és 160°C-on 50 percig süsd.

A formában hagyd kihűlni a tortát, majd vékony késsel óvatosan körbevágva szépen le tudod venni róla a formát. Díszítheted dióval, kókusszal, lekvárral, de önmagában is nagyon finom.

Jó étvágyat hozzá!

Sajttorta

Diétás sajttorta

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!