-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Bármennyire is vonzóak és finomak, a különböző pékáruk nem igazán férnek bele az egészséges táplálkozásba. A fehér liszt élettani hatásai közel sem mondható jónak, még ha nem is az elhízás oldaláról közelítjük meg a dolgok. Ennek ellenére egy gusztusos szendvicset bármikor el tudsz készíteni magadnak, főleg ha az alapot egy saját magad által elkészített zsömle adja!

Szendvics

Hozzávalók:

Diétás szendvics alap

Elkészítés:

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Melegítsd elő a sütőt 160 fokra.

A szezámmag kivételével hozzávalókat alaposan gyúrd össze egy tálban. Ha túl ragadósnak találod, akkor adj még hozzá egy kicsit több rizslisztet és kókuszlisztet.

Formázz belőlük kis “bucikat”, szórd meg egy kevés szezámmaggal a tetejüket, majd helyezd egy tapadásmentes sütőlapra vagy tepsibe és süsd kb. 20 percen át. A biztonság kedvéért végezz tűpróbát, hogy biztosan kellőképpen átsültek-e a zsömik.

Miután kihűltek, vágd ketté és ízlésednek megfelelően készíts belőlük szendvicset.

edes-burgonya-glutenmentes-zsomle

Forrás: ProteinPow

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!