-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ez az omlett most egy kicsit más lesz! Édesebb, fehérjésebb, na és epresebb.:)

Édes omlett

Amire szükséged lesz:

Töltelék:

Epres édes omlett

A tojásokat válaszd szét két külön edénybe. A sárgáját 1 adagolókanál édesítővel és a vízzel keverd ki habosra. A tojásfehérjét a maradék édesítővel verd kemény habbá. A sütőport keverd el a fehérjeporral és a liszttel. A tojássárgás masszát add a felvert fehérjéhez majd laza mozdulatokkal keverd hozzá a lisztes keveréket.

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

Egy palacsintasütőt enyhén kenj meg kókuszzsírral, és kanalazz bele a masszából egy adagot (kb. három darabot készíthetsz belőle). Simítsd el a tetejét és lassú tűzön süsd aranybarnára, majd kicsit ügyeskedve lapos spatulával vagy fakanállal fordítsd meg.

Közben készítsd el a tölteléket, amihez a túrót, epret és az édesítőt villával nyomkodd össze, keverd el.

A kész omlett egyik felére halmozz a töltelékből, és hajtsd ketté. Megszórhatod porrá őrölt édesítővel vagy kínálhatod eperöntettel is.

Ha nincs kedved a túróhoz, egyszerűen kend meg házi (persze diétás) eperlekvárral.

Mindkét formában nagyon finom és laktató. Készítsd akár reggelire, hiszen dúskál fehérjében!

Hidd el, megéri kicsit korábban felkelni, hogy elkészítsd!

Jó étvágyat!

proteines-epres-omlett

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!