-+=
Olvasási idő: 2 perc

Számomra a rizskoch egyenlő a szülői házzal, az otthon melegével. Felnőttként jött a felismerés, hogy azért volt folyton nálunk rizskoch, mert édesanyám egyáltalán nem tudott sütni, és csak ez ment neki úgy, ahogy a nagykönyvben van leírva. Mára sütőtudománya jóval túlmutat a rizsfelfújton, de egyszerűségével, ízvilágával máig a kedvenc édességem. Nem mellékesen
tökéletesen diétabarát is néhány egyszerű változtatással.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A rizst 2 deci vízzel tedd fel főni. Ha felszívta a vizet add hozza a tejet. Folyamatos kavargatás
mellett főzd addig, míg rizottó állaga nem lesz.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Mehet hozzá a fehérjepor, az eritritol és a mazsola. Jól dolgozd össze és hagyd egy órán át hűlni.

A tojásokat válaszd szét, a sárgájához keverd a zabpehelylisztet és forgasd össze a kihűlt tejberizzsel. A tojásferhérjét csipet sóval verd kemény habbá és két részletben add hozza a tejberizshez. A második adagot mindig óvatosan forgasd
bele.

180 fokos sütőben 60 perc alatt készül légkeverés nélkül. Én cukor nélküli sárgabarack lekvárral szeretem, de gyerekként csupaszon faltam.

Jó étvágyat!


rizskoch

rizskoch fehérjével

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!