-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy finom, teljes értékű reggeli, tízórai vagy uzsi elkészítését mutatom meg. A görög joghurt és az új, fehérjés, csokis mogyorókrém, a Wheytella gondoskodik a magas proteintartalomról és az egészséges zsírokról, míg a zabpehely és a gyümölcsök a szénhidrátokról. És így minden együtt a finom ízekből. 🙂  A poharas édesség összeállítása rendkívül egyszerű, mégis nagyon látványos lesz az eredmény.

Hozzávalók (1 adaghoz):

Elkészítés:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Kanalazd egy pohár aljára a görög joghurtnak nagyjából  felét, erre mehet 1-2 kanál zabpehely, majd egy réteg (kb. 25 g) Wheytella. Erre jöhet a gyümölcsök nagy része, majd a maradék joghurt és újból egy vékony réteg zabpehely. Díszítsd a maradék gyümölccsel és egy pici mogyorókrémmel.

Tedd pár órára vagy egy éjszakára a hűtőbe, hogy a zab megpuhulhasson, de akár azonnal is fogyaszthatod.

Tippek:

  • Fagyos gyümölcsökkel igazi nyári hűsítő.
  • Én a joghurtba tettem pár csepp vörösáfonyás Tasty Dropsot, ami remekül illik a bogyós gyümikhez és picit édesíti is a joghurtot.

Tápanyagtartalom:
388 kcal, 20,8 g fehérje, 34,8 g szénhidrát, 21,8 g zsír


zabreggeli

mogyorókrémes zabreggeli

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.