-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Egy egyszerű, kalóriaszegény, mégis nagyon finom salátaöntet receptjét osztom meg veled, melynek jellegzetes ízét a hónap “sztárja”, a medvehagyma adja és szigorú diétában is fogyasztható.

Medvehagyma

Hozzávalók (1 adag salátára való öntethez):

  • 1 doboz (100-150 g) natúr joghurt
  • 1-2 ek. gyenge ecet (akár ízesített, pl. fokhagymás, tárkonyos, vagy almaecet)
  • medvehagyma ízlés szerint (friss az igazi, de a szárított sem rossz)
  • 1 kk. só
  • ízlés szerint őrölt bors

Medvehagymás salátaöntet

Elkészítés:

Fogj egy doboz natúr joghurtot – ha nem követsz szigorú diétát, a picit zsírosabb, görög joghurtot ajánlom vagy igazi háztáji, krémes joghurtot, mert ezekből a legfinomabb – majd adj hozzá 1-2 evőkanálnyi 5%-os ecetet.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetők! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A medvehagyma leveleket vágd apró darabokra, majd keverd a joghurthoz. Végül sózd, borsozd ízlés szerint.

Ha a hűtőben hagyod fél-1 órára, az ízek jobban összeérnek.

A salátádra csak fogyásztás előtt tedd rá, hogy ropogós maradjon!

Jó étvágyat!

Én próbáltam csirkés-szénhidrát csökkentett tésztás és füstölt tofus-tojásos-brokkolis salátával is, mindegyikkel isteni!

Processed with Moldiv

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!