-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Imádom a csokit és a fagyit is. Az ebéd után pedig sokszor eszem desszertet. Viszont az nem volna túl alakbarát, ha a minden nap a fagyizóban kötnék ki ebéd után. Szerintem Te is így vagy ezzel…

Szerencsére megérkezett az új Wheytella, amellyel nem kell lemondanom az igazi csokis mogyorókrém ízéről. Olyan mennyei jeges csokit ittam/ettem ma ebéd után, hogy az ízlelőbimbóim ujjongtak örömükben!

Hozzávalók:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Elkészítés:

Ha fehérjéből készítjük a fagyit, akkor annyi a dolgunk, hogy összekeverjük a port a vízzel vagy tejjel, és lefagyasztjuk. A kókusztejet szintén betesszük a mélyhűtőbe 3-4 órára. Ha nagyjából megfagyott, a kókusztejet, a fagyit és egy teáskanál Wheytellát összeturmixoljuk. Beleöntjük egy pohárba, rányomjuk a tejszínhabot, arra csurgatunk még egy teáskanál Wheytellát, és rászórjuk a csokiforgácsot.

A fagyasztás idejét leszámítva nagyon hamar elkészül, sokat mosogatni sem kell utána. Viszont ennél még hamarabb el is fogy.

Csodálatos, minden érzékszervet kielégítő élmény, igazi énidő kiegészítő! Próbáld ki!

mogyorókrém

mogyorókrémes fagyi

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.