Bevallom őszintén a sós földimogyorókrémmel mindig volt fenntartásom. Ezzel az édességgel páromnak szerettem volna kedveskedni, aki velem ellentétben nagyon odavan érte. De tényleg: képes bármit beletunkolni, reggelire vagy vacsorára nagy kanállal enni. A mogyorókrémes brownie olyan finomság lett, amely ledöntötte ellenérzéseimet az enyhén sós ízzel szemben. Tökéletes ízvilágot alkot a sós és édes, most úgy érzem kedvenc sütim lett.
Hozzávalók:
- 200 gramm cukorozatlan étcsoki
- 200 gramm kókuszzsír
- 200 gramm eritrit
- 3 tojás
- 100 gramm zabpehelyliszt
- 200 gramm Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- 50 gramm kókuszzsír
Ráadás:
- 100 gramm light mascarpone
- pár csepp Peak Tasty Drops karamell vagy vanília ízben
Elkészítés:
Az étcsokit olvaszd össze a kókuszzsírral.
Add hozzá az eritritet, a tojást és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe mehet az egész.
A mogyoróvajat 50 gramm kókuszzsírral kicsit olvaszd meg és öntsd nyakon a brownie alapot.
35-40 perc (légkeverésen elég lehet 25 is) alatt 180 fokon készül el.
Tálalhatod Tasty Dropsszal kikevert mascarponéval, gyümölccsel.
Jó étvágyat!