-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Bevallom őszintén a sós földimogyorókrémmel mindig volt fenntartásom. Ezzel az édességgel páromnak szerettem volna kedveskedni, aki velem ellentétben nagyon odavan érte. De tényleg: képes bármit beletunkolni, reggelire vagy vacsorára nagy kanállal enni. A mogyorókrémes brownie olyan finomság lett, amely ledöntötte ellenérzéseimet az enyhén sós ízzel szemben. Tökéletes ízvilágot alkot a sós és édes, most úgy érzem kedvenc sütim lett.

Hozzávalók:

  • 200 gramm cukorozatlan étcsoki
  • 200 gramm kókuszzsír
  • 200 gramm eritrit
  • 3 tojás
  • 100 gramm zabpehelyliszt
  • 200 gramm Peak Peanut Butter mogyoróvaj
  • 50 gramm kókuszzsír

Ráadás:

  • 100 gramm light mascarpone
  • pár csepp Peak Tasty Drops karamell vagy vanília ízben

Elkészítés:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Az étcsokit olvaszd össze a kókuszzsírral.

Add hozzá az eritritet, a tojást és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe mehet az egész.

A mogyoróvajat 50 gramm kókuszzsírral kicsit olvaszd meg és öntsd nyakon a brownie alapot.

35-40 perc (légkeverésen elég lehet 25 is) alatt 180 fokon készül el.

Tálalhatod Tasty Dropsszal kikevert mascarponéval, gyümölccsel.

Jó étvágyat!


brownie

mogyoróvajas brownie

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.