-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Kekszet készíteni nem túl nagy munka, de az, hogy finom is legyen, ráadásul diétás, az már nagyobb kihívást jelenthet. Persze, nem akkor, ha van hozzá egy recepted, mint ez is. 😉

Hozzávalók:

Elkészítés:

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

Egy kis tálba mérjük a hozzávalókat, melyeket egy villával szépen összedolgozunk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk a tésztát úgy, hogy lapos, tenyérnyi méretűek legyenek és kekszenként 1-2 cm rés
legyen köztük.

165 °C-on 10-15 percig sütjük, amikor már finom fahéjas illatokat neszel a család, és kicsit megpirult a

teteje, akkor már kész is! Kávéval, kakaóval reggelire isteni csemege, aki édesebb falatokra vágyik, mártogassa csokis-mogyorós Wheytellába, nem fogja megbánni!

Egészségedre! 🙂

mogyoróvaj

mogyoróvajas keksz

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.