Kekszet készíteni nem túl nagy munka, de az, hogy finom is legyen, ráadásul diétás, az már nagyobb kihívást jelenthet. Persze, nem akkor, ha van hozzá egy recepted, mint ez is. 😉
Hozzávalók:
- 5 púpozott ek. gluténmentes zabpehely
- 2 kisebb, érett banán
- 2 ek. Peanut Butter 100% mogyoróvaj
- fahéj ízlés szerint
Elkészítés:
Egy kis tálba mérjük a hozzávalókat, melyeket egy villával szépen összedolgozunk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk a tésztát úgy, hogy lapos, tenyérnyi méretűek legyenek és kekszenként 1-2 cm rés
legyen köztük.
165 °C-on 10-15 percig sütjük, amikor már finom fahéjas illatokat neszel a család, és kicsit megpirult a
teteje, akkor már kész is! Kávéval, kakaóval reggelire isteni csemege, aki édesebb falatokra vágyik, mártogassa csokis-mogyorós Wheytellába, nem fogja megbánni!
Egészségedre! 🙂