-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Életem első amerikai palacsinta próbálkozása ez a télies ízvilágú narancspudingos proteinpalacsinta torony. Hogy sűrűbb és még finomabb legyen a tészta, a Peak Protein Pancake palacsintaporhoz egy banánt is hozzátettem, a töltelék pedig narancsos ízesítésű fehérjepuding lett. A végén a tetejére még egy kis Dietella is került, csak hogy fokozzuk az élvezetet.

Hozzávalók:

  • 50 g Protein Pancake palacsintapor
  • 1 közepes banán
  • 1 narancs
  • 1 adag vaníliapuding (bármilyen, ami belefér az étrendedbe, én proteinpudingot csináltam, de sima cukormentes puding is jó)
  • 15 g Dietella
  • víz
  • EZ-coat olajspray
  • mézeskalács fűszer vagy fahéj

Elkészítés:

A palacsintaport turmixold össze a banánnal és annyi vízzel, hogy sűrű, amerikai palacsintának való tésztát kapj. Szórj bele egy kis fahéjat, vagy mézes süti fűszert.

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Egy serpenyőt fújj be olajspray-vel és süss kis palacsintakorongokat. Nekem 8 db lett. Lassan érdemes sütni, akár fedő alatt, hogy jól átsüljön.

A narancsból egy vagy több szeletet vágj le dísznek, utána pedig csavard ki a levét. Készítsd el a pudingot narancslével és ha kell, egy kis vízzel kiegészítve.

A palacsintákat a narancsos pudingkrémmel megkenve rétegezd egymásra, díszítsd naranccsal, Dietellával, fahéjjal.

Jó étvágyat!

Processed with MOLDIV

 

proteinpalacsinta

narancsos proteinpalacsinta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.