-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Minden évben megpróbálunk valami újat kitalálni a Fitbalance-ra, idén tavasszal a diétás Peak muffin volt a nyerő! Közel 1850 db-ot vittünk magunkkal, de kora délutánra már alig volt belőle. Kíváncsi vagy a receptre? Eláruljuk, hogy Te magad is el tudd készíteni!

 fitbalance-dietas-sutiGluténmentes muffin

Hozzávalók, kb. 25 db sütihez

  • 7 mérőkanál, kb. 110 g dupla csokis Delicious Whey fehérjepor
  • 250 g teljes kiőrlésű zabpehelyliszt
  • 2 db alma reszelve
  • 1 csomag sütőpor
  • folyékony édesítő ízlés szerint
  • 2 tojás
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • víz
  • muffin sütőforma

Gluténmentes cukormentes muffin

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Vegyél 2-őt, a 3-ik INGYEN van a Peakshopban + vidd el a cukimentes ROLÓDAT IS!

Keverd össze a száraz összetevőket, majd add hozzá a tojásokat is. Önts hozzá annyi vizet, hogy könnyen kavarható tésztát kapj.

Egy muffinformát fújj ki olajspray-vel, vagy béleld ki muffin papírral és öntsd 3/4-ig tésztával. Meg fog emelkedni, ne tedd teljesen tele.

Süsd kb. 10-15 percig, de azért végezz tűpróbát, hogy biztosan megsült-e. Vigyázz, hogy ne is süsd túl, mert akkor nagyon kiszárad a tészta.

 

fitbalance-peak-suti

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!