-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Nagyon könnyű és laza proteinhabos piskóta, aminek nem fogsz tudni nemet mondani. Vigyázz, nem csak Te!

Hozzávalók a piskótához:

Hozzávalók a krémhez:

A tetejére idény- vagy fagyasztott gyümik tetszés szerinti mennyiségben.

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

Elkészítés:

A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjéket az édesítőszerrel kemény habbá verjük.

A sárgáját a száraz hozzávalókkal és a 3 adagnyi Slim Keep Calm Caseinnel összekeverjük, majd a tojásfehérjehabbal óvatosan összeforgatjuk.

Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük, 150 °C-on kb. 20-25 perc, amíg megsül. Krémes-habos állagú sütialapot kapunk, ami szinte bármilyen öntettel, gyümölccsel jól passzol.

A mogyorós pudingkrémhez 200 ml tejet, 2 adag (60g) Slim Creamjoy proteinpudingport és 2 ek. mogyoróvajat keverünk ki egy kézi mixerrel. A kész krémet hűtőbe tesszük fél-1 órára, majd a kihűlt habpiskótát megkenjük vele.

A tetejére jöhet bármilyen gyümi, én meggyel díszítettem, mivel nagy kedvenc nálunk és a vanília- szerű ízhez kitűnően passzol.

Diétás egészségedre! 🙂

proteinhab

proteinhabos piskóta

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!