-+=
Olvasási idő: < 1 percArra gondoltam, hogy a Peak GOMBAKRÉM levesport nem levesnek, hanem egy isteni DUPLA-GOMBÁS bulgurnak készítjük el! Csak a főzővízhez kell kavarnod!
Mert MIÉRT IS?….
- A Gombakrémpor FEHÉRJEDÚS – így a vele készített rizs-bulgur is az lesz!
- Minimális zsír kell csak a receptbe, hiszen a krémporral NAGYON krémes lesz!
EXTRA GOMBÁS ÍZ!!! Kell ennél több? - Gombás és sajtos ízben is nyomulunk, válogass, és használd rá a kedvezményed, NÉZD MEG ITT!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 50 gramm bulgur
- 2 dl víz
- 25 gramm Peak Protein Cream Soup cream mushroom
- 10 gramm kókuszolaj vagy vaj
- 1 db hagyma
- 1 db gombakonzerv vagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
- só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Egy nagyobb edényben felhevítjük az olajat. Rátesszük a hagymát, és kis lángon addig pároljuk, míg puha lesz. Ha nyers gombával dolgozol, akkor apóra vágva most add hozzá!
- Hozzáadjuk a bulgurt, belereszeljük a fokhagymát, és egy csipet sóval 2 percig kevergetve pirítjuk.
- Kikeverjük a gombakrém port a vízzel. Adjuk a bulgurhoz és folytonos keverés mellett elkezdjük puhára párolni.
- 5-10 perc alatt a bulgur megpárolódik. A végén belekeverjük a lecsepegtetett gombakonzervet.