1dbgombakonzervvagy más kedvenc,lepirított gombád is tök jó!
só, bors, fokhagyma, zöldfűszer
Elkészítés
Egy nagyobb edényben felhevítjük az olajat. Rátesszük a hagymát, és kis lángon addig pároljuk, míg puha lesz. Ha nyers gombával dolgozol, akkor apóra vágva most add hozzá!
Hozzáadjuk a bulgurt, belereszeljük a fokhagymát, és egy csipet sóval 2 percig kevergetve pirítjuk.
Kikeverjük a gombakrém port a vízzel. Adjuk a bulgurhoz és folytonos keverés mellett elkezdjük puhára párolni.
5-10 perc alatt a bulgur megpárolódik. A végén belekeverjük a lecsepegtetett gombakonzervet.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.