-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Én sosem csináltam dilemmát abból, hogy túrógombóc vagy szilvás gombóc bugyogjon a lábasban vacsorára :)) Hiszen ki mondta, hogy a gombóc-uralom két markáns tagját nem lehet egyesíteni egy mesésen puha, mégis masszívabb típusú gombócba, amiben a szilvák biztos helyet kapnak? Naaaa, aki egyetért, hogy IGENIS lehet összemasszírozni a gombóc-kedvenceket, annak itt a tuti recept!

Természetesen fehérjedús, csakis összetett szénhidrátokat tartalmaz, minimális zsír mellett!

Akik szeretnél élőben is megnézni, hogyan készülnek gombócok (ezek túrós gombócok, de az elv és a recept is hasonló!!), akkor ITT a VIDEÓ az elkészítésükről:

33% OFF az Őszi Életerődért! + akár Ingyenes kiszállítás! Le a betegségekkel!

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 5 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A gombóchoz
A bundához (ezt nem mértem, amennyit felvesznek a gombócok)
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 5 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A gombóchoz
A bundához (ezt nem mértem, amennyit felvesznek a gombócok)
Elkészítés
  1. Mindent keverj össze és hagyd állni kb. fél-1 órát, hogy szilárduljon a massza.
  2. Formázz vizes kézzel gombócokat és fél szilvát csomagolj bele.
  3. !!Nem lobogó, hanem enyhén gyöngyöző vízbe tedd és a felszínre bukkanástól számítva 2-3 percen belül tedd bele a fahéjas hempergőbe.
  4. Szerintem behűtve, másnap a legfinomabb!

Wheytellás sajttorta ITT!

túrógombóc zabpehellyel

szilvás túrógombóc zabpehellyel

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!