Az a nagy újság, hogy MÁR VAN, 1 összetevős PROTEINES FÁNK PORUNK is – igen! Najó, igazából a Peak Kollagénes Palacsintaporból tudunk készíteni sütőben FÁNKOT is – erről szól ez a cikk. Igazi 2 in 1 ez a por!
Mi kell hozzá tehát? Tavaly télre megérkezett az 1 ÖSSZETEVŐS protein palacsinta porod – amihez CSAK VÍZ KELL, és máris sütheted, eheted a friss, fehérjés CUKORMENTES palacsintád! Olyan ízre mint amit a mama csinál – de bizony figyelembe vettük, hogy Te szeretnél formában maradni egy életen át, így sokkal diétásabb! Ami érdekesség:
— A kollagén azért került bele, mert ezzel zaftosabb lesz a palacsinta, és olyan állagú, amivel vékony palacsintákat is süthetsz.
— Az 52%-os fehérjetartalom, és a cukormentesség természetesen alap egy Peak diétás palacsintánál – sőt, fehér liszt sincs benne!
És ami még jobb: sütőben, szilikonos formában kisütve egy egész más textúrájú, pihe puha sütit kapsz!
Sőt – ilyen mesés desszertekkel lehet ám fogyni is, hiányérzet nélkül. Igen, pezsgőkrém diétában! Nem hiszed? Nézd meg a Peak Szakácskönyvem, amiben csak ilyen full extrás alakbarát finomságok vannak. DIÉTÁZZ MÁSKÉPP jövőre, desszertekkel! 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
db
|
- 4 teáskanál Peak Whey Dream Cream cukor- és laktózmentes fehérjés mogyorókrém
- darált törökmogyoró
Hozzávalók
A fánkhoz (4 db)
A töltike
|
- Összekeverünk 1 adag (50g) Peak Protein Pancake with collagen palacsinta port 100 ml vízzel vagy tejjel (lehet laktózmentes vagy növényi alapú is) - és szilikonos formába töltjük.
- Tipp: a keverést leegyszerűsítheted, ha shakerben csak összerázod a port és a folyadékot.
- Előmelegített sütőben süsd 175 fokon 15 percig.
- A sütéshez használj Kalóriamentes olajspray-t, amitől garantáltan nem ragad le, és a diétádat sem teszed tönkre vele.
- Kend meg Wheydream krémmel. majd szórd meg törökmogyoróval.