-+=
Olvasási idő: 2 perc

Nagy császármorzsa rajongó vagyok – kifejezetten az osztrák smarnit szeretem (nem a magyar dara-cuccot…) – olyan mint egy pihepuha palacsinta felhőcskék!!!

Az eredeti recept bár isteni finom, sajnos zsírdús, és csak szénhidrátból áll a tészta szinte… szóval picit átalakítottam:

  • ez proteindús, a hozzáadott fehérje és túró miatt
  • cukormentes
  • fehérliszt mentes
  • bátran megeheted az egészet, nem fog “elnehezülni” a hasad!

(Mindenki morzsa rajongó:))

33% OFF az Őszi Életerődért! + akár Ingyenes kiszállítás! Le a betegségekkel!

Íme egy VIDEÓS segítség, hogyan csináld meg Te is – ez egy túrómentes, csak kazeinre és zablisztre alapozó recept, a technika ugyanez, és ezt is kipróbálhatod!

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A császármorzsához
A serpenyő fújáshoz:
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A császármorzsához
A serpenyő fújáshoz:
Elkészítés
  1. A tojásokat válaszd ketté, verd fel a fehérjét. A sárgáját a túróval keverd ki, majd a tejjel. Keverd össze a sárgás részt a fehlrjével ÓVATOSAN, majd mehet bele a zabliszt és a fehérje, végül az áfonya.
  2. Egy kalóriamentes olajsprayvel kifújt teflonba öntsd a masszát és várd meg alacsonyabb lángon, még az alja megsül.
  3. Ha kész, szórd meg por-eritrittel, ehetsz mellé gyümölcsöt és cukormentes lekvárt!

túrós császármorzsa

túrós császármorzsa recept

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!