-+=
Olvasási idő: < 1 percA Peak sajtkrém levesport eredetileg egy magas protein tartalmú levespornak dobtuk a piacra…. DE aztán rájöttünk:
- sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.
- sajtszósznak is használható – zöldségre, húsra – kb. semmi zsírtartalommal 🙂 Itt egy recept hozzá, ahol láthatod!
- és a LEGÚJABB ötelt: ebből csináltam BESAMEL mártást! Joghurtba keverve sülés közben isteni lesz!
De nézzük is meg – egy pofonegyszerű canelloni recepttel!
Így lesz diétás tehát:
- válassz durum canellonit. Hardcore diéta esetén vékonyra vágott cukkinit is feltekerhetsz “canelloninak”
- light sajtot töltsél bele – vagy esetleg a Peak Vegan fehérjedús bolognait!
- a tetejére a lisztes besamell helyett a Peak SAJTEVES + joghurt kombóját told le!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- fél csomag durum cannelloni
- 3 csomag Light mozzarella
- 1 csomag bébi paradicsom
- 1 doboz joghurt
- 30 gramm Peak Protein Cream Soup cream cheese
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Töltsd meg a canellonit - felváltva paradicsommal és mini mozzarellával.
- Rétegezd egy hőálló edénybe.
- Tetejére keverd ki a joghurtot és a Peak sajtleves port és öntsd a canelloni tetejére.
- A tetejére a maradék mozzarellát szórd rá.
- Zöldfűszerekkel ízesíthető.