-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A Peak sajtkrém levesport eredetileg egy magas protein tartalmú levespornak dobtuk a piacra…. DE aztán rájöttünk:

  • sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.
  • sajtszósznak is használható – zöldségre, húsra – kb. semmi zsírtartalommal 🙂 Itt egy recept hozzá, ahol láthatod!
  • és a LEGÚJABB ötelt: ebből csináltam BESAMEL mártást! Joghurtba keverve sülés közben isteni lesz!

De nézzük is meg – egy pofonegyszerű canelloni recepttel!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Így lesz diétás tehát:

  • válassz durum canellonit. Hardcore diéta esetén vékonyra vágott cukkinit is feltekerhetsz „canelloninak”
  • light sajtot töltsél bele – vagy esetleg a Peak Vegan fehérjedús bolognait!
  • a tetejére a lisztes besamell helyett a Peak SAJTEVES + joghurt kombóját told le!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Töltsd meg a canellonit - felváltva paradicsommal és mini mozzarellával.
  2. Rétegezd egy hőálló edénybe.
  3. Tetejére keverd ki a joghurtot és a Peak sajtleves port és öntsd a canelloni tetejére.
  4. A tetejére a maradék mozzarellát szórd rá.
  5. Zöldfűszerekkel ízesíthető.

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.