-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Elképesztő, hogy milyen villámtempóban sikerült összedobni ezt a desszertet, aminek mondanom se kell, giga sikere lett! Ráadásul pillanatok alatt lehűthető a fridzsiben, ami valljuk be nem egy hátrány, ha ránk törne az édesség ehetnék…

Tápérték a teljes mennyiségben:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Tápanyagadatok
Sztracsatellakrémmel rétegelt madulakorongok étcsokidarabkákkal
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 1437 Ebből zsírsavak (kcal) 423
% DV (napi érték)*
Összes zsír 47g 72%
Szénhidrát 107g 36%
Fehérje 125g 250%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A kekszhez
  • 50 gramm mandula liszt
  • 80 gramm rizsliszt
  • 100 ml kókusztejszín
  • ízlés szerint édesítőszer (nálam kevés stevia)
  • ízlés szerint fahéj, szegfűszeg
  • pici szódabikarbóna
A krémhez
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
A kekszhez
  • 50 gramm mandula liszt
  • 80 gramm rizsliszt
  • 100 ml kókusztejszín
  • ízlés szerint édesítőszer (nálam kevés stevia)
  • ízlés szerint fahéj, szegfűszeg
  • pici szódabikarbóna
A krémhez
Elkészítés
  1. A sütőt legelőször izzítsd be 180 fokra. A korongokhoz öntsd egy keverőtálba a mandula illetve rizslisztet, majd add hozzá a késhegynyi szódabikarbónát. Keverd össze, majd mehet hozzá a kókusztejszín, édesítőszer, valamint a fűszerek.
  2. Alaposan keverd el, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazz egyenlő nagyságú kupacokat, amiket körkörösen lapíts el.
  3. 180 fokon 15 perc alatt készre sülnek, és addig bőven kész is leszel a krémmel.
  4. 3 adag proteint turmixolj össze kb. 4-4,5 dl opcionális tejjel. Én kókusztejjel csináltam, de gyakorlatilag itt mindegy, állagra nem fog változni bármelyiket is választod.
  5. Amolyan pudingállagot kellene, hogy kapj. Hígabbra sikerült? Sebaj, hisz lehet korrigálni a proteineddel! 🙂
  6. Finisként pedig fogj egy üvegkelyhet vagy bármilyen formát, és rétegeld bele a proteinpudingot a korongokkal felváltva. A rétegek közé menjen kakaószórás, és persze a tetejére is ez kerüljön. A diétánkhoz igazodván, tördelhetünk még rá cukormentes étcsokidarabokat!
  7. Fél óra fridzsi, és már ehető is!:-)

Több sztracsis recept ITT!

mandulakorongok

Slim sztracsatellakrémes mandulakorongok

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.