Sztracsatellás tiramisu – az új Slim fehérjeporral!
Amikor az új fehérjeporod annyira finom, hogy az életét tovább kell gondolnod... mert nemcsak a kulacsban menő a csokidarabos sztracsatella fehérje... hanem mondjuk ebbe a tiramisu tortában is!
Amikor az új fehérjeporod annyira finom, hogy az életét tovább kell gondolnod... mert nemcsak a kulacsban menő a csokidarabos sztracsatella fehérje... hanem mondjuk ebbe a tiramisu tortában is!
-+=
Olvasási idő: 2perc
Új népi megfigyelésem lett! 🙂 Minél hidegebb az idő, nálunk annál krémesebb a süti!
Végülis vannak dolgok, amiket öröm fekete-fehéren látni... mint mondjuk ez a tiramisu süti. A süti több apró apropó szüleménye:
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
kényeztető falatka a párodnak, amiért limitált mennyiségű és hangerejű káromkodással szerelte össze az ikea-s bútorod 🙂
megérkezett az új Slim Secret fincsi fehérjeporom – Sztracsatellás ízben, csoki darabokkal… aminek az életét máris továbbgondoltam, hiszen sokkal több van benne, mint hogy csak a kulacsba kerüljön…
Diétában is fogyaszd bátran ezt a tiramisut, hiszen a gáááz babapiskóta helyett incsi-fincsi zabos-fehérjés piskóta került bele – amit a kissé zsíros (igen, még a light is az…) mascarpone mellett krémtúróval és plusz fehérje porral javítottunk. Szerintem bele sem lehet kötni! Egy szeletke még este is lecsúszhat, másnap mintha mi sem történt volna 🙂
Válaszd szét a tojásokat, tedd külön edénybe a sárgáját és a fehérjét.
A tojások sárgájához keverd hozzá az eritritet. Itt mehet bele a tömény (és nem meleg!!) kávé.
A zabpehelylisztbe keverd el fehérjeport.
Verd fel a tojások habját, majd a felvert fehérjéhez add hozzá a sárgás cuccost, óvatosan adagolva! (Robotgéppel a leglassúbb fokozaton).
Ezután egy kanál segítségével óvatosan és apránként hozzáadjuk a lisztes szekciót is. Mindent egybeforgatunk, vigyázva a habra.
Végül tepsibe vagy tortaformába öntjük a tésztát és 10 percig 180 fokon, majd további 15 percig 160 fokon sütjük.
Amíg sül a piskóta, addig elkészítjük a krémet, ami már mérföldekkel egyszerűbb: minden hozzávalót egybekeverünk és ízesítünk.
A kisült-hűlt piskótát lapokra vágjuk és a lapokat még átkenjük kávéval.
A lapok közé retégezzük a krémet, majd a tetejét is szépen körbekenjük - megszórva plusz étcsokival. (Az egész krémbe tegyél étcsoki darabokat, de a tetején plusz dekorként nagyon mutatós lesz!)
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.