-+=
Olvasási idő: 2 perc

Neked sikerült már száraz, morzsalékosra készíteni sütit kókuszlisztből? Nekem már igen, és titkon reménykedem, hogy nem vagyok egyedül?. (Biztos nem, én jelentkezem – szerk.:))

A kókuszliszt igen finom, egészséges – ámde, ha nem bánunk jól vele, akkor elég aljas teremtmény a konyhábanMERT: rengeteg folyadékot vesz fel, még annál is többet, mint elsőre az ember gondolná. A kókuszlisztes szuper-receptek nagy titka tehát az, ha biztosítjuk számára az ideális – azaz elég nedves – környezetet!

Mivel nedvesítsünk?
> Peak-tipp! Erre tök jó megoldás, ha a kókuszliszt mellé banánt, almát teszel, tejtermékeket (joghurt, túró), de a kókuszolaj és a 100%-os Peak magvajak – mogyivaaaaj!!:Pis hálásan segítenek menteni a tésztát! 🙂

33% OFF az Őszi Életerődért! + akár Ingyenes kiszállítás! Le a betegségekkel!

És akkor egy működő, NEM SZÁRAZ kókuszlisztes piskóta recept, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk…vagyis írjunk!

Ez a recept tökéletes állagú piskótát eredményez – a látszólag túl sok folyadéknak köszönhetően. Nem kell megijedni a sütési idő végén, ha olajosnak tűnik a tészta alja… mire kihűl teljesen felszívja a nedvességet. Könnyen és gyorsan elkészíthető recept hozzáadott fehérjével, glutén, tej és hozzáadott cukor nélkül!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Verd fel a tojásokat egy csipet sóval.
  2. Add hozzá a fehérjét, az eritritet, a száraz hozzávalókat, a kókuszolajat, végül a kevés citromlében elkevert szódabikarbónát. Alaposan dolgozd el.
  3. Bélelj ki egy kisebb tepsit sütőpapírral és tedd a sütőbe! 25 perc alatt alsó- felső állásban kész lesz a tészta.
  4. Készíts el a vanília pudingot, édesítsd karamellás Flaw poederrel vagy eritrittel.

Egy cikk, miért is szeretjük a kókuszlisztet!

kókuszlisztes recept

kókuszlisztes piskóta recept

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!