Egyenlőre az idő még nem akarja adni a nyári hangulatot - így mi rásegítünk! Egy proteines mogyis krémfagylalt társaságában, ami biztos nem veszélyezteti a bikini alakot... már ha egyszer tudnánk már bikinit húzni a nyáron :))
Egyenlőre az idő még nem akarja adni a nyári hangulatot - így mi rásegítünk! Egy proteines mogyis krémfagylalt társaságában, ami biztos nem veszélyezteti a bikini alakot... már ha egyszer tudnánk már bikinit húzni a nyáron :))
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Bár mostanában valahogy nincs igazi nyári meleg – mondjuk a 40 fokra ki vágyik…? – mégis egy kis napsütéses délutánon elő kéne hozni azt a “Summer Jam” érzést, nem? És mégis mivel tehetnénk ezt jobban, mint egy finom, krémes mogyis fagyi meghitt társaságában – ami nagyon magas fehérjetartalma miatt biztos nem fogja tönkrevágni a bikini alakod…
… már ha egyáltalán lesz egyszer olyan jó idő, hogy villantsunk bikini alakot??? – szerk. :/
Tápanyagadatok
Mogyoróvajas csokis krémfagylalt
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 1122Ebből zsírsavak (kcal) 369
% DV (napi érték)*
Összes zsír 41,2g63%
Szénhidrát 45,8g15%
Fehérje 130g260%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!
A hozzávalókat turmixgépben alaposan turmixold össze homogén állagúra.
Fagylaltgép esetén:
A fagyinkat pár órára tegyük hűtőbe. A hideg masszát pedig a fagylaltgép leírása alapján készítsük el.
Ha nincs fagylaltgép:
Tedd fagyasztható tálkákba, aztán mehetnek a fagyasztóba. Fontos, hogy ha nem egy masszív tömböt akarunk később nyalogatni, akkor célszerű 20 percenként villával kissé átkeverni, utána hagyni, hogy szépen megfagyjon. (Ez mennyiségtől függően 1-2 óra alatt meg is történik.)
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.