-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Gofri palacsinta porból? Miért ne?!

A palacsinta porból is lehet kreatívan sütni. Ma nem volt kedvem palacsintázni, így gofrit készítettem Peak palacsintaporból. Tökéletes lett az állaga és az íze. Felturbóztam egy kis zabpehellyel és a szokásos cukkinivel.

Miért jó egy süteménybe cukkinit tenni? 

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

  • Az íze teljesen semleges, nem fogod érezni a cukkini ízét.
  • Magas a rosttartalma, így a szénhidrát felszívódást tudod lassítani.
  • A zabból, vagy palacsinta porból kevesebb mennyiség kell az ételhez, ha cukkinit használsz. Vagyis kevesebb a kalória, mégis laktatóbb.
  • A cukkininek köszönhetően igazán krémes süteményt, gofrit kapsz, nem lesz száraz az étel.

Az alap gofrit nagyon sokféleképpen díszítheted! Például:

– gyümölcsökkel: eperrel, banánnal 🙂
– egészséges zsírokkal, mint mondjuk a szeletelt mandula vagy a kókuszchips
– olyan superfoodokkal, mint a kendermag, virágpor, szárított tőzegáfonya
– szuper liofilizált gyümölcsválogatással
– cukormentes epres étcsokoládé ( vagy a kedvenc protein csokoládédból egy kisebb adag)
Waldenfarm kalóriamentes sziruppal

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A cukkinit pucold meg, majd kis lyukú reszelőn reszeld le.
  2. A palacsintaport, a zablisztet a cukkinit keverd össze a mandulatejjel.
  3. Hagyd állni 10 percig.
  4. A gofri sütőt kend ki vékonyan kókuszolajjal, öntsd bele a masszát, és süsd teljesen át. Ha megsült, díszítsd a fenn leírtakkal.

Több palacsinta por recept ITT!

palacsinta por

peak palacsinta por

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!