-+=
Olvasási idő: 2 percUgye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között ? Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – ezért a kedvenc rántott karfiolomat készítettük el… így NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból!
Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
Tipp! Diétás majonéz receptet keresel hozzá? Kattints ide, itt készítettünk azt is!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 1 fej karfiol
- 3 db tojás
- 60 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 60 gramm darált zabpehely vagy zabkorpa
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- só, bors
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A karfiolt szedd rózsáira. Keverd el a zabot-Proteines bundázót.
- Elsőnek a felvert tojásba - végül a proteines-zabos bundába.
- Sütőben: Fújd meg olajsprayvel - majd 180 fokon süsd 30 percig alul-felül, én a végén még 10 perc hőlégkeverést is rátettem, hogy jól átpiruljon.
- Olajban: kókuszolajjal vagy MCT olajban is kisütheted.