-+=
Olvasási idő: 2 percGyerekeknek, vagy gyermeklelkű felnőtteknek – igazán impozáns meglepetés ez a szivárványos torta! És nemcsak a külleme miatt unikornis! Hanem kívül belül hordozza az egyszarvú jellemet: ugyanis a krémje igazi PINK CSOKIDARABOS fehérjeporral készült!
Ez tudod mit jelent? Hogy nemcsak az íze lesz nagyon különleges, hiszen a pink ruby csoki nagyon különleges gyümis-csokis ízű… hanem még egészséges és alakbarát is lesz!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Tápanyagadatok
Szivárványos unikornis szülinapi torta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 296
Ebből zsírsavak (kcal) 153
% DV (napi érték)*
Összes zsír 17g
26%
Szénhidrát 18g
6%
Fehérje 12g
24%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 15-20 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Pihentetés | 1-2 óra |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
A torta
- 4 db tojás
- 501 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 40 gramm barnarizsliszt
- 260 gramm víz
- 10 gramm sütőpor
- 30 gramm cukrozatlan kakaópor
A krém
- 500 ml cukormentes hulala
- 3 csomag habfixáló
- 100 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor Unicorn Pink Chocolate Edition
- ételszínező
Bevonat
- 150 gramm cukormentes csokoládé
- növényi tej
Hozzávalók
A torta
A krém
Bevonat
|
Elkészítés
- A tojást válaszd külön, a fehérjét verd kemény habbá.
- A száraz hozzávalókat keverd össze, add hozzá a tojássárgáját, vizet majd csomómentesre keverd el. A felvert tojáshabot add hozzá és óvatosan keverd össze.
- A tésztát öntsd tetszőleges formába és 170 fokos előmelegített sütőben 30 perc alatt elkészül. A sütési idő sütőnként eltérhet, tű vagy villa próba segítségével láthatod mikor sült meg a tészta.
- Amíg sül a tészta készítsd el a krémet. A hulalat verd kemény habbá a habfixáló segítségével, majd add hozzá a fehérjeport és keverd el alaposan. Ízlés szerint édesítőszert adj hozzá.
- A kihűlt tésztát vágd három részre.
- A kép alapján rétegezd a tésztát és a krémet.
- Az étcsokoládét kezd el olvasztani gőz fölött. Adj hozzá annyi növényi tejét amilyen sűrűre szeretnék a krémet
- Öntsd le krémmel a tortát és egy tortasimító segítségével oszd el rajta egyenletesen
- Végezetül tedd pár órára a hűtőbe amig megkeményedik a csokiréteg.