Egy falat csókos süti Valentin napra? 🙂 Kreatívkodni vágyóknak egy szuper ötlet Valentin-napra. Ez a mutatós kis édesség persze bármilyen alkalomra elkészíthető, hisz olyan formát és ízvilágot adunk neki, amit csak akarunk.
Milyen ízzel töltöttük?
Biztos mindenkinek van kedvenc retro csokija… na nekem a sport szelet volt az egyik! Ezért nagy boldogság, hogy itt van a Peak cukormentes, fehérjés RUMOS csokikrémje – mert ezzel rögtön isteni, brutál intenzív ízű, rumos csoki krémet tudok bármibe rittyenteni… CUKOR NÉLKÜL!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Még egszerűbb ma már fehérjedús sütiket csinálni – figyelj!
Szerencsére egyre több olyan termék van amik megkönnyíthetik a mindennapokat és segítik a fogyni vágyók, egészségesen étkezők életét.
Ilyen ez a palacsintapor is, amivel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen nemcsak szénhidrátot és kalóriát spórolsz vele, hanem gondoskodik a kellő fehérjebevitelről is a maga 52%-os fehérjetartalmával! HASZNÁLD LISZT HELYETT BÁTRAN!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20 |
Mennyiség |
db
|
- 180 gramm Peak Kollagénes Palacsintapor
- 50 gramm eritrit
- 1 db tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 evőkanál Peak MCT olaj
- 200 ml tej
- 2-3 evőkanál Peak Choco Rum Cream - Retro rumos csoki krém
- 1 evőkanál habtejszín
- 3 marék mirelit eper
- 50 gramm darált eritrit
- 1 csomag zselatin fix
Hozzávalók
Krémhez:
Epermáz
|
- A hozzávalókat összekeverjük úgy, mint mikor piskótát készítünk: a palacsinta liszthez hozzáadjuk a sütőport ezt külön kikeverjük majd mehet bele a tojás, tej az egy evőkanál MCT és az édesítőszer.
- Szilikon formába töltjük a masszát aképpen, hogy körülbelül a forma feléig töltsük a tésztát hiszen sütőporos receptünk alapján a sütemény meg fog nőni sütés közben. A sütőt 180 fokra előmelegítjuk, majd kb. 15 percig sütjük.
- A krémhez 2 púpos evőkanál choco rum krémet 2 evőkanál habtejszínnel kikeverünk, picit mikróban folyékonnyá teszünk;
- Ezt a krémet töltjük a kisült és kettévágott muffin szerű kis süteményekbe.
- A tetejére: 100 gramm epret 50 gramm eritrittel és egy kevés vízzel felfőzzük rotyogósra, majd botmixer segítségével péppé sűrítjük és hozzáadunk keverés közben egy csomag zselatin fix port. Amikor kihűlt ráöntjük a süteményekre megszórjuk cukormentes csokoládé cseppekkel vagy tetszés szerint magvakkal, kókusz chipssel, bármilyen díszítéssel szépen mutat.