A muffin sosem lehet rossz vagy unalmas választás. Százféleképpen elkészítheted és ízesítheted, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Én most egy alap vaníliás verziót készítettem gluténmentesen zabliszttel és rizsliszttel, természetesen cukormentesen.
Hogy egy kicsit feldobjam egy egyszerű de mégis extra krémet szerettem volna hozzá.
Így került a mascarpone krémbe egy kis Peak pezsgőkrém.
Tehát mindössze két összetevő és mégis különlegessé varázsoltuk ezt az egyszerű muffint.
Vidd CSOMAGBAN, úgy kedvezőbb! Nyári CUKORMENTES NASI Peaknik csomag – MERT a fagyika ÚJ! Katt IDE érte!
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
darab
|
- 150 g gluténmentes zabliszt
- 50 g Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- 2 tk sütőpor
- 2 db tojás
- 2 ek kókuszzsír
- 1-2 dl kókusztej amennyit felvesz
- 75 g natúr joghurt
- 80 g eritrit
- 3 púpos evőkanál zsírszegény mascarpone
- 2 púpos evőkanál Peak Prosecco Creamy Choco - Fehércsokis pezsgős krém, tejsavó fehérjével
Hozzávalók
Muffinhoz:
Krémhez:
|
- Egy tálba kimérjük a száraz hozzávalókat, egy másik tálban a nedves hozzávalókat, majd összeöntjük és alaposan összekeverjük a kettőt.
- A tésztát muffin formákba eloszlatjuk és 180 fokon körülbelül 25 perc alatt készre sütjük.
- A krémhez a mascarponét és a pezsgőkrémet alaposan elkeverjük majd habzsákba adagoljuk és tetszés szerint díszítjük vele a már kihűlt muffijainkat.