-+=
Olvasási idő: 2 perc

A muffin sosem lehet rossz vagy unalmas választás. Százféleképpen elkészítheted és ízesítheted, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Én most egy alap vaníliás verziót készítettem gluténmentesen zabliszttel és rizsliszttel, természetesen cukormentesen.

Hogy egy kicsit feldobjam egy egyszerű de mégis extra krémet szerettem volna hozzá.
Így került a mascarpone krémbe egy kis Peak pezsgőkrém.

Tehát mindössze két összetevő és mégis különlegessé varázsoltuk ezt az egyszerű muffint.

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

Vidd CSOMAGBAN, úgy kedvezőbb! Nyári CUKORMENTES NASI Peaknik csomag – MERT a fagyika ÚJ! Katt IDE érte!


Keyword muffin
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Muffinhoz:
Krémhez:
Keyword muffin
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
darab
Hozzávalók
Muffinhoz:
Krémhez:
Elkészítés
  1. Egy tálba kimérjük a száraz hozzávalókat, egy másik tálban a nedves hozzávalókat, majd összeöntjük és alaposan összekeverjük a kettőt.
  2. A tésztát muffin formákba eloszlatjuk és 180 fokon körülbelül 25 perc alatt készre sütjük.
  3. A krémhez a mascarponét és a pezsgőkrémet alaposan elkeverjük majd habzsákba adagoljuk és tetszés szerint díszítjük vele a már kihűlt muffijainkat.

Az isteni mascarponés palacsinta receptjét ITT találod!

Muffin

Pezsgőkrémes muffin

 

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.