5 perces vegán raffaello golyó
5 perces vegán raffaello golyó
5 perc és 15 kókuszos vegán raffaello golyó sorakozik türelmetlenül, cukormentesen, kókuszkrémmel, hogy kielégítse a nasi vágyad!
5 perc és 15 kókuszos vegán raffaello golyó sorakozik türelmetlenül, cukormentesen, kókuszkrémmel, hogy kielégítse a nasi vágyad!
- + =
Olvasási idő: < 1 perc Az új Peak cukormentes kókuszkrém tényleg annyira de annyira finom, hogy nem fogsz tudni betelni vele… De nem is kell! Mert:
0% hozzáadott cukorral készül t
48% kókuszt tartalmaz
olyan mint a raffaello golyó közepén csurgó selymes krém!!!
Ketogén diétába is beillesztheted
….és ami a legjobb, hogy VEGÁN – juppí!
Úgyhogy dobd össze gyorsan ezt a receptet – ami alig 5 perc – és mutasd meg mindenkinek, hogy bizony ami egészséges is tud finom lenni!
33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak
Tápanyagadatok
Vegán raffaello golyó
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 48
Ebből zsírsavak (kcal) 36
% DV (napi érték)*
Összes zsír 4,3g
6%
Szénhidrát 1,6g
0%
Fehérje 1g
2%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Hozzávalók
80 gramm növényi alapú vegán mascarpone 1-2 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém 2 evőkanál friss bio citrom leve 1 db bio citromhéj 35 gramm kókuszliszt ízlés szerint agave szirup vagy édesítő kókuszreszelék (hempergetőbe)
Hozzávalók
80 gramm növényi alapú vegán mascarpone 1-2 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém 2 evőkanál friss bio citrom leve 1 db bio citromhéj 35 gramm kókuszliszt ízlés szerint agave szirup vagy édesítő kókuszreszelék (hempergetőbe)
Elkészítés
Minden hozzávalót - a kókuszreszelék kivételével - dolgozz össze.
Majd ha kész a massza, vizes kézzel kis golyókat formázunk belőlük - kb. 15 db-ot.
Meg forgatjuk őket a kókuszreszelékben, és meg is vagyunk!
Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!
Gyálon lakok a családommal, van egy 2 éves kislányom. Vendéglátással foglalkoztam, a célom egy saját lakás étterem illetve egy kis vidéki szállás üzemeltetése. Szenvedélyem a gasztronómia és minden, ami ezzel együtt jár, ezek közül a food styling és a fotózás a kedvencem. Imádok utazni, új receptekkel kísérletezni. Most jelenleg a diétás étrend és a Vegán ételek elkészítésének elsajátítására fókuszálok. Ember-centrikusnak mondanám magam, hiszen az ételek elkészítésekor nagyon fontos számomra a visszajelzés is. Egyaránt szívesen veszem a pozitív és negatív kritikát, nem riadok vissza tőle, könnyen tanulok belőle!
Latest posts by Jozsa Eliza (see all )
Olvasd el ezt is!
Összegyűjtöttünk neked néhány érdekes írást!