-+=
Olvasási idő: 2 perc

A fánkot sokan szeretjük. Nekem sokszor a filmekben szereplő rendőrök jutnak eszembe amikor a kocsiban eszik a fánkot. 😀

Egy gond van a fánkkal számomra, olajban sül…legyen ez akár kókuszzsír, de akkor is :\ 

Viszont! a boltokban kapható szuper szilikonos fánk forma ami ebben az esetben nagy segítségünkre lesz. Nincs szükség serpenyőre…forró olajra…csupán Bake Free lisztre és pár összetevőre valamint a sütőformára 🙂

Mi is a Bake Free lisztkeverék? A lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélkül készül, ezért a legtöbb diétába beilleszthető!

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Az elkészítéséhez csupán vízre és az ízesítéshez szükséges alapanyagokra van szükség, amely pár perc alatt elkészül. Aki gyorsan és biztosan szeretne valami finomat készíteni azok számára nagyon tudom ajánlani ezt a termékcsaládot vagy aki valami újat szeretne kipróbálni.

Csalódás nem fog érni, mert biztos a végeredmény!

A fánkhoz kötelező a Peak cukormentes nutellája (Wheytella!!) vagy ami az ÚÚÚÚÚÚJ sztárkrém: a Peak cukormentes étcsokoládé krémje.

Használd bátran a recepthez az új, krémes, MENTES Peak étcsokikrémet! Mitől mentes?
– nincs benne cukor
– nincs benne glutén
– nincs benne tejtermék
– nincs benne maltitol

…csak csupa finom csokiiiii! A lehető legkevesebb szénhidráttartalommal!

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A fánk tészta
  • 100 gramm Bake Free lisztkeverék vagy más sütőliszt (pl. Szafi)
  • 70 gramm eritrit
  • 250 gramm víz
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A fánk tészta
  • 100 gramm Bake Free lisztkeverék vagy más sütőliszt (pl. Szafi)
  • 70 gramm eritrit
  • 250 gramm víz
Elkészítés
  1. Keverjük össze alaposan a hozzávalókat.
  2. A tészta lényege, hogy kicsit folyós legyen, ha szükségesnek látod nyugodtan adagolj még vizet tésztához.
  3. Szilikonos fánk formába kanalazd bele a tésztát. Előmelegített sütőben alsó-felső sütéssel 30 perc alatt készre sütjük.
  4. Peak cukormentes étcsokikrémbe (vagy Wheytellába) belemártjuk/megkenjünk a fánkokat, majd szeletelt mandulával megszórjuk. (Ezek a krémek szobahőn jobban folynak, mint hűtőből kivéve, így célszerű előtte kinn tartani egy kicsit.)

Több étcsokis recept ITT!

Mindenmentes fánk

Mindenmentes fánk egyszerűen

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.