-+=
Olvasási idő: 2 perc

Nagyon szeretem a karamellás és a sós karamellás dolgokat is, így nagyon megörültem, mikor megjelent ez az új Slim Secret Protein íz. Az első recept, amihez kipróbáltam, ez a mogyorós-sós karamellás sajttorta.

Mit kell tudnod a Slim Secret fehérjeporokról?

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

  • egyfelől azt hogy KIFEJEZETTEN FINOM ÉS KRÉMES az ízük, állaguk
  • Nulla hozzáadott szénhidrát!
  • Aktív zsírégető hatóanyagokkal segítik a diétád (HCA, Carnitin és Króm tartalom)
  • HCA miatt szuper éhségcsökkentő
  • Elveszi az édességvágyat – akár magában, akár valamilyen Peak receptben használva

Tápanyagadatok
Sós karamellás, mogyorós, proteines sajttorta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 305 Ebből zsírsavak (kcal) 162
% DV (napi érték)*
Összes zsír 18g 28%
Szénhidrát 15,5g 5%
Fehérje 19g 38%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alaphoz: (23 cm átmérőjű tortaformához)
A krémhet
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 40 perc
Pihentetés 1-2 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Az alaphoz: (23 cm átmérőjű tortaformához)
A krémhet
Elkészítés
  1. A kekszet törd össze, majd keverd hozzá az olvadt kókuszzsírt és a mogyoróvajat. Ha vastagabb alapot szeretnél, több keksz (vagy kisebb tortaforma) kell, ez épp hogy elég volt.
  2. 180 °C-ra előmelegített sütőben 10 percig süsd elő az alapot.
  3. Közben keverd össze a sajtkrémet, a tojásokat, a proteinport, a lisztet és az édesítőt.
  4. Öntsd a krémet az elősütött alapra, majd 150 °C-on, kb. fél óra alatt süsd készre.
  5. A tetejét díszítsd sós karamellás proteinkrémmel és mogyival. Én még pár étcsoki pasztillát is tettem rá.
  6. A protein krém pedig nagyon egyszerűen készül: egy kevéske vízzel keverd ki a fehérjeport. Ha beteszed a hűtőbe, sűrűbb, ragacsosabb lesz.
  7. (A képeken látszik egy sötétebb öntet is, ezt datolyából csináltam, mert abból is szoktak “kamu karamellt” 😀 készíteni, de rájöttem, hogy bőven elég lett volna a proteinpor+víz. Sokkal egyszerűbb és finomabb, na és kalóriaszegényebb. Azért leírom a datolyás változat elkészítését is: magozott datolyákat áztass be forró vízbe, majd ha megpuhultak, kis vízzel és fehérjeporral turmixold le őket.)

Több fitt finomság ITT!

karamellás sajttorta

karamellás mogyorós sajttorta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.