-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Nagyon szeretem a mexikói konyhát. Ha tél van, akkor a babosat, ha nyár van, akkor a paradicsomos receptjeit veszem elő. Ez a salsa recept egy kicsit a magam képére lett formálva, ugyanis azon szerencsések közé tartozom, akik kimehetnek a kertjükbe a friss hozzávalókért. Íme, a kertem receptje alternatívával. 🙂

Hozzávalók:

  • 4 db tomatillo
  • 1 db fürtös paradicsom
  • 2 db indigo rose paradicsom (vagy bármilyen színes koktélparadicsom)
  • 1 evőkanál Peak MCT olaj
  • 0,5 lime leve
  • félmaréknyi friss ananász bazsalikom (vagy sima)
  • 0,5 kávéskanál só
  • 1 kisebb kaliforniai paprika (vagy a csípős imádók jalapeño paprikát)
  • 1 kis fej lilahagyma

Elkészítés:

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Nagyon egyszerű az elkészítése: vágjunk mindent össze mini kockákra (ha lehet, a paradicsomot ne trancsírozzuk vágás közben)

Az összes hozzávalót tegyük egy fedeles edénybe, keverjük össze, majd rakjuk a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek. Kész is!

Tortilla-s húsokhoz, chipsekhez, kétszersültekhez nagyon finom!

100 g salsa 69.2 kcal-t, 1.6 g fehérjét, 6.7 g szénhidrátot és 4.1 g zsírt tartalmaz.

Jó étvágyat a nyár ízeihez! 🙂


salsa

salsa mct olaj

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.