-+=
Olvasási idő: 2 perc

Keményen edzel, ezért ehetsz tésztát. Durumból készült kis hengereket, amiket megtöltesz egy telt, ízletes marharaguval, majd sütőben sajtot pirítasz rá. Az érzés olyasféle, mintha lasagne-t készítenél, de ez nem tartalmaz semmi olyat, ami mellé x-et kéne tenned a listában. Garantáltan nem bánod meg!

Canelloni

Hozzávalók:

  • 80 dkg darált marhahús (válaszd a kedvenc részedet)
  • 25 dkg Cannelloni durum tészta
  • 8-10 db szárított paradicsom
  • 3 db vöröshagyma
  • 3 db fokhagyma
  • 4 e.k. vegyes zöldfűszer
  • 2 e.k. szárított zöldség
  • 2 e.k. tengeri só
  • 8 e.k. 100%-os paradicsompüré
  • 2 db répa (fehér- és sárga)
  • 0,5 liter víz
  • 20 dkg mozzarella
  • kókuszzsír

Canelloni recept

Elkészítés:

A raguval kell kezdened. Vágd finomra a vöröshagymát. Pirítsd le kókuszzsíron, majd add hozzá a darált húst. Amint lepirult, sózd, és szórd rá a fűszereket. Közben szeld apróra a répákat és add hozzá. Jól forgasd össze. Öntsd fel vízzel és öntsd fel paradicsompürével. Főzd addig, amíg sűrű állagot kap.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

marhahus-ragu

Töltsd be a kis rudakba a ragut kiskanállal. Helyezd őket egymás mellé, majd a maradék marhát halmozd a tetejére. Öntsd le az egészet paradicsompürével és reszelj rá füstölt mozzarella sajtot.

cannelloni-marharagu

30 percig süsd 180 fokon.

Ha szeretnéd egy kicsit bolondítani, önts hozzá száraz vörösbort. 100% garancia a sikerességre, ez hamar elfogy hölgyek körében is…!

Jó étvágyat!

cannelloni-marhahus-recept

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!