-+=
Olvasási idő: 2 perc

csirkes_lecsoA lecsó. Egy olyan házias jellegű étel, amelyet minden magyar ember ismer és szeret. Egyetlen baj vele, hogy van néhány hozzávaló – a napraforgó olaj vagy zsír és a kolbász -, amely nem feltétlenül illik bele az egészséges életmódba. Egy kis változtatással azonban ez is megoldható. Turbózd fel egy kicsit a lecsót! Nézd meg, hogyan lehet egy igazán tartalmas ételt készíteni, ami még fehérjében is gazdag. Sportolóknak kötelező!

Lecsó

Hozzávalók:

  • dietas_lecso500 g csirkemell vagy pulykamell
  • 1 fej lilahagyma vagy vöröshagyma
  • 3 db paradicsom
  • 2 db étkezési paprika
  • 1 db erős paprika (opcionális)
  • barnarizs vagy jázmin, basmati rizs
  • fűszerek (só, bors, pirospaprika, rozmaring, kakukkfű)
  • kókuszzsír vagy olajspray

Diétás lecsó recept

Elkészítése:

1. A húst mosd meg és kockázd fel, Fűszerezd be ízlés szerint, jól masszírozd bele a húsba.

2. A hagymát pucold meg, szintén kockázd fel.

50% OFF (minden 2.) + AJÁNDÉK diétás Dió v. Mákkrém is a Tiéd - cukimentes ROLÓVAL!

3. Hevíts fel egy kis kókuszzsírt egy lábasban, és pirítsd meg a hagymát üvegesre.

4. Add hozzá a húst, süsd át.

5. Vágd fel a paradicsomot és a paprikát, fűszerezd meg egy kicsit, majd add hozzá a húshoz.

6. A végén mehet hozzá az erős paprika is.

7. Menet közben főzd meg a rizst.

8. A rizsre szervírozd rá a húst a zöldségekkel.

Láthatod, hogy nem bonyolult, egyszerűen el tudod készíteni Te is. Jó étvágyat hozzá!

dietas_lecso_csirkevel

Peak Man – Legény Árpi, olvasói bejegyzés

Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!