-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Te is tudod, hogy a teljes értékű táplálkozás része az olajos magvak fogyasztása is, főként a bennük található egészséges zsírsavaknak köszönhetően. Ezek általában etetik magukat, viszont tartanod kell a mértéket. Hajlamos lehetsz a sós, pörkölt mandulából, földimogyoróból túl sokat enni. Ennek a hátránya, hogy sokkolod szervezeted a hidrogénezett növényi olajokkal, sóval.

Olajos mag

Mint mindent, az olajos magvakat is elkészítheted otthon úgy, hogy ne vigyél be felesleges káros anyagokat.

Olajos mag recept

Mire lesz szükséged ehhez?

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

  • tetszés szerint natúr mandula, kesudió, földimogyoró
  • 1 tojásfehérje
  • 2 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 tk. só, gyömbér, chili por, curry

A sütőt melegítsd elő 130-150 fokra. Keverd össze szárazon a fűszereket, a tojásfehérjét verd habbá. Ezek után mindent keverj össze. (magok, fűszerek, tojásfehérje). Tedd be a sütőbe, a tepsin szépen elosztva. 15-20 perc alatt már kész is. Várd meg míg kihűl és már eheted is. Jó étvágyat!

Kipróbáltad? Hogy sikerült?

fuszeres-magok

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!