-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ketchup, mustár, virsli. Szereted? Kevés olyan férfit ismerek, aki ne szeretné a virsliket.

Ilyen-olyan alkalmakkor, vagy akár reggelente fogyasztva. Az elkészítése gyors, az íze finom, és a nem okoz gondot az emésztése. A baj viszont az, hogy a legtöbb esetben távol áll az összetevői lista a normális hústartalomtól. Átlagosan kapsz 50-80%-ot (nem minden esetben pontosan meghatározott húsrészből), mellé pedig bőrt, ízfokozókat, olcsó aromákat, szóját és gyakran cukrot (!).

Készíts egy olyan virsli-pótlót, ami ugyan kicsit több időráfordítást igényel, ugyanakkor kellően anabolikus, nincs minőségtelen plusz járulék és még finom is.

Hozzávalók:

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

  • 40 dkg darált marhahús (hátszín, bélszín vagy kevesebb zsírt tartalmazó pecsenye)
  • 3-4 evőkanál teljes kiőrlésű morzsa
  • 2 db egész tojás
  • fűszerek
  • stevias vagy édesítetlen ketchup
  • Dijoni Mustár

Elkészítés:

A fűszerek, a két tojás és a zsemlemorzsa mehet egy keverőtálba a marhával. Alapos átkeverés után hagyd állni 10 percet.

Vizezd be a kezedet és formázz virsli alakú rudakat a keverékből. Közepes lángon süsd át őket egy kerámia serpenyőben.

A szokásos verzió szerint nyomhatsz mellé ketchupot, hiszen steviás, tehát nem tartalmaz cukrot. Mustár esetén olyan mustárt válassz, ami tartalmazza a mustármagokat és szintén cukormentes.

Mellé fogyaszthatsz jobb fajta teljes kiőrlésű- vagy rozskenyeret. A virsli nem szent és sérthetetlen, alakítsd a saját ízlésedre!

Jó étvágyat!

marhavirsli-recept

Virsli

Marha virsli

Vágj bele a futásba és éld át akár életed ELSŐ MARATONJÁT! Töltsd le INGYEN a felkészülésedhez!