-+=
Olvasási idő: < 1 percEgy gyors recept, amivel a Karácsony ízeit tudod az asztalra varázsolni, méghozzá bűntudat nélkül. Ha van otthon Peak palacsintaporod és Peak csokipudingod akkor már szinte készen is vagy! 🙂
Hozzávalók 2 főre:
- 5 ek. Peak proteines palacsintapor
- 3 ek. Peak proteines csokipudingpor (hagyományos pudinggal is készítheted)
- 1 ek. MCT olaj
- ízlés szerint édesítő
- 1 tk. fahéj
- 1 tk mézeskalács fűszerkeverék
- 1/2 narancs
- 300 ml víz
Elkészítés:
Az 5 ek. palacsintaport shakerben 200 ml vízzel csomómentesre rázz össze, majd egy MCT olajjal kikent palacsintasütő serpenyőben süsd meg a tésztáját úgy, hogy apró darabokra szaggatod, mint a császármorzsát.
Ezt követően a 3 ek. csokis proteines pudingport is rázz össze egy shakerben 100 ml vízzel, és ízlés szerint adj még hozzá édesítőt, fahéjat, mézeskalács fűszerkeveréket.
Rétegeld a csokis krémet a császármorzsa tetejére, díszítheted narancs szeletekkel és fahéjjal.
Egészségedre!