-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ezt a receptet Andi küldte Nekünk, és már meg is ettük a művét. Ha egy finom diétás sütit ennél vagy a vendégeidet kínálnád vele, akkor itt egy szuper recept, ami biztosan mindenkinek ízleni fog! 🙂 A madeleine története – a legtöbb francia ételhez hasonlóan – nagy ívű és szorosan kötődik a történelemhez. A sütemény ugyanis nem akármilyen konyhán látta meg a napvilágot, hanem Lotaringiában, Stanislaw Leszczynski herceg otthonában. Ez a süti, azonban diétás, azaz a herceg óta nagy változáson esett át.

Mit tegyél bele?

  • 5 dkg mandulaliszt
  • 1 ek. Poppy Cream mákkrém
  • 2 ek. darált mák
  • 1 késhegynyi sütőpor
  • 2 egész tojás
  • 6,5 dkg édesítő
  • 9 dkg kókuszzsír

Hogy kell elkészíteni eme bonyolult művet?

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

A Coconutys verzió esete ugyanaz. mint az előző sütinél, csak mákkrém helyett Coconutyt rakok bele és kókuszreszeléket.

A hozzávalókat összedolgozzuk és formába rakjuk. 180 fokon kb. 12 perc alatt megsütjük. Tömheted is!

diétás madeleine

kókuszos madeleine

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!