A túró rudi igazi hungarikum egyszerűségével és nagyszerűségével. Ez a torta is elmondhatja ezt magáról. A fittebbnél is fittebb verziójával egyetlen baj van. rendkívül gyorsan fogy. Próbáld ki és meglátod! Én szóltam előre! 😉
Hozzávalók:
- 250 gramm Slim WheyCake süteménypor
- 1 ek. vanília parfé ízű Peak Delicious Whey protein
- 1,5 dl víz
- 250 gramm túró
- 3 ek. light mascarpone
- 100 gramm minimum 75%-os étcsokoládé
Elkészítés:
A süteményport csomómentesre keverjük 1,5 dl vízzel, majd 180 fokos előmelegített sütőben 20 cm-es tortaformában 12-15 perc alatt készre sütjük.
Három evőkanál mascarpone krémhez egy kanál fehérjeport adunk, és eldolgozzuk a túróval. A kész brownie alapra egyenletesen eloszlatjuk a túrós alapot. Vízgőz felett lassú tűzön felolvasztjuk a csokit és nyakonöntjük a tortát. Hűtőbe tesszük legalább egy órára.
Jó étvágyat!