Tonhalas lepény – ezt dobd össze reggelire!

Egy gyors reggelire vágytam, ami gyorsan és könnyen elkészíthető, emellett a nap bármely szakában fogyasztható, utazáskor is könnyedén magaddal viheted. Egészséges és nem utolsó sorban nagyon finom!

Tonhal

Hozzávalók:

  • 1 db tonhal konzerv (120 g tonhal)
  • kb. 80 g zabpehelyliszt
  • újhagyma
  • 3 tojás
  • 1,5 deci natúr joghurt
  • pici kókuszzsír
  • pici sütőpor

Tonhalas lepény

Így készítsd el:

Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki!

Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki.

Gyors és könnyű, szeretni fogod!

tonhalas-lepeny-recept

 

Martonosi Adrienn

Martonosi Adrienn

Martonosi Adrienn vagyok, dietetikus és táplálkozástudományi szakember. 2008 óta dolgozok a szegedi klinikán, a fő területem a táplálkozási evészavar, az anyagcsere betegségek és mostanában a sporttáplálkozással is. Munkatársaimmal 2013-as Astellas díjat nyertük el az év egészségügyi szakdolgozói csapataként.
Martonosi Adrienn
Termékek a Peak Shop kínálatából!
Hozzászólások

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

Tonhalas lepény – ezt dobd össze reggelire!
0 szavazat, 0.00 átl. szavazat (0% pont)

Fontos a véleményed! Itt vagyunk, ha van kérdésed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás elküldése előtt kérled add meg a helyes számot *

Tonhalas lepény – ezt dobd össze reggelire!
0 szavazat, 0.00 átl. szavazat (0% pont)
659
Diétás főzőcske, Egytálételek
, ,