-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A rizsfelfújt, azaz rizskoch sokunk nagy kedvence, az biztos, hogy nekem egyértelműen a gyerekkorom jut róla eszembe. 🙂
Viszonylag gyakran csinálok felfújtat, akár kölesből, akár zabból, most azonban a Peak féle tejberizsen volt a sor, hogy kipróbáljam.


Egy sima tejberizs elkészítése sem igényel különösebb tudást, ezt azonban még megfejeli ez a tejberizs por, hiszen főzni sem kell! Egész egyszerűen össze kell keverni forró vízzel és kész. Ezzel már meg is spóroltunk 20-30 percet.

Ami érdekelhet:

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

  • Lassú felszívódású szénhidrát mellett sok-sok rostot tartalmaz.
  • Többféle növényi fehérjét tartalmaz !
  • Nem tartalmaz azonban cukrot és állati eredetű összetevőt sem, tehát nyugodtan fogyaszthatják vegánok, laktóz, tejfehérje, tojás, és gluténérzékenyek is!

 

Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
nagy adag
Hozzávalók
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
nagy adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tejberizs port összekeverjük a forró vízzel majd hozzáadjuk a pépesített banánt is.
  2. Egy kisebb tálat kivajazunk, lisztezünk és beletesszük a masszát.
  3. Körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.

Rizsfelfújt

Vegán rizsfelfújt

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!