Ha a sima tejberizst túl snassznak tartod, akkor formázz belőle kis golyókat és süsd ki!
Valami eszméletlen finom, nem beszélve az isteni fánk illatról ami belengi utána a konyhát. 🙂
Ráadásul – hála a tejberizs pornak– percek alatt elkészülnek, ami tökéletes ebéd például egy könnyű leves után.
Ez a desszertpor egy rizsliszt alapú finomság, puffasztott quinoával, sok-sok rosttal és hozzáadott növényi fehérjékkel, hogy biztosítsák a jóllakottságot és a megfelelő tápértéket.
Gluténmentes és vegán termék, így azoknak is tökéletes választás akik allergiásak vagy érzékenyek a tejre, tejcukorra.
Nagyon jól passzol hozzá a vanília puding és jó hír, hogy ezt is be tudjátok szerezni vegán verzióban, ami ráadásul 78% fehérjét tartalmaz!
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 50 g Peak Protein Milky Rice - Vegán Tejberizs
- 150 g forró víz
- kókuszzsír a sütéshez
Hozzávalók
|
- A tejberizs port összekeverjük a forró vízzel és hagyjuk kicsit kihűlni.
- Nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle. (Nekem 8 db lett)
- Kókuszzsírban pár perc alatt megpirítjuk őket és tetszés szerint tálaljuk. Cukormentes vanília puding nagyon jól illik hozzá.