-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha a sima tejberizst túl snassznak tartod, akkor formázz belőle kis golyókat és süsd ki!
Valami eszméletlen finom, nem beszélve az isteni fánk illatról ami belengi utána a konyhát. 🙂

Ráadásul – hála a tejberizs pornak– percek alatt  elkészülnek, ami tökéletes ebéd például egy könnyű leves után.
Ez a desszertpor egy rizsliszt alapú finomság, puffasztott quinoával, sok-sok rosttal és hozzáadott növényi fehérjékkel, hogy biztosítsák a jóllakottságot és a megfelelő tápértéket.

Gluténmentes és vegán termék, így azoknak is tökéletes választás akik allergiásak vagy érzékenyek a tejre, tejcukorra. 

Nagyon jól passzol hozzá a vanília puding és jó hír, hogy ezt is be tudjátok szerezni vegán verzióban, ami ráadásul 78% fehérjét tartalmaz!

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A tejberizs port összekeverjük a forró vízzel és hagyjuk kicsit kihűlni.
  2. Nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle. (Nekem 8 db lett)
  3. Kókuszzsírban pár perc alatt megpirítjuk őket és tetszés szerint tálaljuk. Cukormentes vanília puding nagyon jól illik hozzá.

 

Tejberizs

Sült tejberizs

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!