-+=
Olvasási idő: 2 perc

Milyen egy igazán ütős edzés?
Milyen egy megterhelő hosszú távú futás?
Milyen izzadni?
Milyen igazán érezni, hogy fejlődsz?
Milyen kitartó munkával több száz, esetleg több ezer kalóriát égetni?

Fájdalmas… kitartást igényel, de talán Te is megtapasztaltad milyen.

És ha letudtad az edzést, a versenyt, a korlátjaidat… nyugodtan kényeztesd magad. És igen, még ilyenkor is igényes vagy a testedre, csak a legjobbakat adnád neki, akkor elhoztuk neked ami igazán zsírkirályság. Mert itt most semmit se sajnáltunk a receptből, hogy a jutalmazás maximális legyen!

Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!

De KI és MIKOR érdemli meg a mega-mag süti kényeztetőt? 😛

  • aki a fenn ismert helyzetet ismeri…versenyek, kimerítő edzések után tökéletes energiapótlás
  • aki tudatosan diétázik, és a napi zsírbevitelt ebből a finomságból vinné be. Ezt is lehet, csak tudatosan!
  • aki ketogén diétán van, és a napi kalórialimitbe számolva nasizni akar
  • aki teszik a diétára, mert gazella alkat és imádja a magokat 🙂
Tápanyagadatok
Mandulás süti
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 175 Ebből zsírsavak (kcal) 117
% DV (napi érték)*
Összes zsír 13,8g 20%
Szénhidrát 8,8g 3%
Fehérje 5,8g 10%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

 

Előkészítés 10-15 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 75 gramm kesudió
  • 75 gramm törökmogyoró
  • 4 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál kókuszreszelék
  • 7 db datolya - mag nélkül
  • 140 gramm Peak Almondy mandulavaj
  • 2 evőkanál kókuszzszír
  • 1 evőkanál Peak MCT olaj opcionális
Előkészítés 10-15 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 75 gramm kesudió
  • 75 gramm törökmogyoró
  • 4 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál kókuszreszelék
  • 7 db datolya - mag nélkül
  • 140 gramm Peak Almondy mandulavaj
  • 2 evőkanál kókuszzszír
  • 1 evőkanál Peak MCT olaj opcionális
Elkészítés
  1. A kókuszzsírt, a kókuszreszeléket, a kakaóport, a datolyát, a mandulavajat, a kesudió felét és a mogyoró felét késes aprítóba tesszük és alaposan aprítjuk, krémes állagra. Többször szükség nekiindítani, hogy az aprító tál oldaláról visszakaparjuk az aljára.
  2. Ha nagyon sűrű, akkor tegyünk hozzá Mct olajat vagy további kókuszzsírt, de alapvetően sűrű állag jó, ami azért még épp kenhető.
  3. A mogyoró és a kesudió másik felét tegyük az aprított masszához és pörgessünk még rajta párat,de ne sokat, hogy legyenek nagyobb darabok is benne. Kóstoljuk,,ha nem eléggé édes, tehetünk hozzá további datolyát vagy folyékony édesítőt.
  4. Egy pici 15x15 vagy 20x20 cm téglalap vagy négyszögletes tálat béleljünk ki folpac-kal és simítsuk bele a masszát, majd tegyük be a hűtőbe legalább 1 órára..
  5. A megszilárdult masszát borítsuk ki egy vágólapra és szeletelhető.

Még egy 5 perces süti vár ITT!

süti sütés nélkül

mandulás süti sütés nélkül

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.