Most egy iszonyúan finom, hamisítatlan nyári receptet hoztunk el Neked!
Telis tele van finomabbnál finomabb gyümölcsökkel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz és emellett magas a fehérje tartalma, így egy diétás desszertnek is tökéletesen megfelel. A kinézete fenséges, és az íze rögtön a egy nyári napba repít majd.
Érdekesség! A Peak Protein pudinggal nemcsak rengeteg felesleges kalóriát spórolhatsz meg – de NÉZD a tápértékét: szinte semmi szénhidrát és semmi zsír nincs benne!
A titok, hogy ez a Peak Puding olyan finom fehérjeporból készült, ami lassú felszívódású, és laktat, szépen és krémesen sűrűsödik – VÍZZEL is. Emiatt tényleg CSAK egy fehérjebomba nasit kapsz.
Örömhír, hogy FŐZNI SEM KELL!
UPDATE: Vigyél AJÁNDÉK BÖGRÉS SÜTIKET a Peak pudingdhoz, itt:
Mennyiség |
|
- 4 darab M-es tojás
- 2 evőkanál Dia Wellness 1:1 édesítő
- 14 dkg ch csökkentett liszt [Dia Wellness-50]
- 10 dkg margarin agy kókuszzsír
- 1 kiskanál sütőpor
- 1 csomag vaníliás vagy puncs ízű pudingpor
- 500 ml laktózmentes tej
- 2 adagoló kanál Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével
- 2 evőkanál Peak Blondie Protein Cream fehérjés fehércsoki krém
Hozzávalók
Tészta
Krém
|
- Hagyományos módon készítjük. Tojásokat szétválasztjuk, fehérjét habbá verjük pici sóval, lisztben elkeverjük a sütőport, a tojások sárgáját pedig a margarinnal vagy kókuszzsírral, édesítőszerrel habosra keverjük.
- Össze forgatjuk, 180° -os sütőben kikent gyümölcstorta formába kanalazzuk a masszát és készre sütjük.
- A krémhez felforraljuk a tejet, hozzáadjuk a pudingporokat és gyors kevergetés mellett sűrű állagúra főzzük.
- Édesítő nem kerül bele, hiszen a hozzáadott proteines pudingpor és fehércsokoládés krém, amelyet botmixerrel krémesre kevertünk tökéletesen édesíti.
- A kihűlt és kisült piskótára kenjük a krémet, majd gyümölccsel gazdagon díszítjük. Jó étvágyat.